Για άλλη μια φορά ο Τσάβι στάθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις στην αναμέτρηση κόντρα στη Λας Πάλμας.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Λας Πάλμας με πέναλτι στις καθυστερήσεις του Ιλκάι Γκουντογκάν και έμεινε μόνη τρίτη στην La Liga. Ο Τσάβι όμως για ακόμη μια φορά ήταν έξαλλος με τις διαιτητικές αποφάσεις και μεταξύ άλλων δήλωσε πως πρέπει να υπάρξει σεβασμός στους πρωταθλητές.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δηλώσεις του Τσάβι

«Κάναμε αναλυτικές ασκήσεις όλη την εβδομάδα για να επιτεθούμε σε χώρους ενάντια σε μια άμυνα τόσο μπροστά όσο της Λας Πάλμας, αλλά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ βιαστικοί και κάναμε πολλές οριζόντιες πάσες, εκτός από μια πολύ καλή από τον Ντε Γιονγκ στον Σέρχι Ρομπέρτο. Η ομιλία στο ημίχρονο ήταν σύντομη, τους ζήτησα να είναι ηρεμήσουν για να έχουμε υπομονή για να βρούμε την κατάλληλη στιγμή. Τους είπα στο ημίχρονο ότι θα κερδίζαμε με 1-3. Ήταν θέμα ποιότητας στην τελευταία πάσα.

Όλοι δυσκολεύονται να κερδίσουν, οι αγώνες κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η Τζιρόνα κερδίζει στο τελευταίο δευτερόλεπτο, η Ρεάλ κερδίζει στο 80ο λεπτό με κόρνερ και εμείς κερδίζουμε με πέναλτι στο 90ο λεπτό. Έχουμε επιχειρήματα, ναι, για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Σεβασμός στους πρωταθλητές. Είναι παράλογο να ρωτάμε αν το πρωτάθλημα θα ήταν πιο δύσκολο αν δεν κερδίζαμε. Φυσικά και θα ήταν. Αλλά εμείς κερδίσαμε. Η ερώτηση είναι παράλογη και δεν ρωτάτε άλλους προπονητές».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!