Η νίκη της Τζιρόνα επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 4-3 την βάζει πλέον σε ένα ιστορικό ρεκόρ της La Liga.

Η Τζιρόνα είναι η ομάδα που ίσως μαζί με την Άστον Βίλα στην Αγγλία έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω τους για τις εξαιρετικές τους πορείες σε Ισπανία και Αγγλία αντίστοιχα. Ειδικά η τελευταία αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο που κέρδισε η Τζιρόνα είναι διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Τζιρόνα συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη La Liga και να παραμένει στη 2η θέση με τους ίδιους 48 βαθμούς με την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Στην ιστορία, στα 93 χρόνια της La Liga, μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν καταγράψει τόσο υψηλό σκορ στη μέση της σεζόν. Σε αυτές τις ομάδες από φέτος συγκαταλέγεται η φοβερή και τρομερή Τζιρόνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!