Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 2-0 (6-0, 6-2) την Αντζελίκ Κέρμπερ και έδωσε προβάδισμα στην Ελλάδα στην αναμέτρηση με την Γερμανία.

Η Μαρία Σάκκαρη σε ένα ονειρικό παιχνίδι νίκησε με 2-0 (6-0, 6-2) την Αντζελίκ Κέρμπερ και έδωσε προβάδισμα στην Ελλάδα στην αναμέτρηση με την Γερμανία για τα προημιτελικά του United Cup. 

Η Σάκκαρη ήταν πραγματικά απολαυστική, κυριάρχησε σε όλους τους τομείς και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Κέρμπερ να πιστέψει ότι μπορεί να την κερδίσει. 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο πρώτο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν ισοπεδωτική και επικράτησε χωρίς να χάσει γκέιμ. Στο δεύτερο συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι, καθώς στο 5-2 έχασε δύο ματς μπολ.

Στη συνέχεια παίρνει σκυτάλη ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την τιτανομαχία με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Η χώρα μας που προηγείται με 1-0 θέλει μία νίκη για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!