Ο Μπίλι Μπάρον ξανατραυματίστηκε στο δεξί αγκώνα και θα απουσιάσει για ακόμη μερικές εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Αρμάνι.

Ο Έτορε Μεσίνα θα πρέπει να περιμένει από δύο έως τρεις εβδομάδες, για την επιστροφή του Μπίλι Μπάρον στην αγωνιστική δράση, όπως ενημέρωσε η Αρμάνι Μιλάνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

O Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ είχε τραυματιστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν για την 15η αγωνιστική. Συγκεκριμένα, τραυματίστηκε στο δεξιό αγκώνα, δηλαδή στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε εγχείρηση και να χάσει το ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν.

Από τις 20 Δεκεμβρίου, όταν και τραυματίστηκε εκ νέου, δεν έχει βελτιωθεί η κατάστασή του. Πάντως, ο Μπίλι Μπάρον θα μετέχει στο προπονητικό πρόγραμμα της Αρμάνι, αλλά όχι στα κομμάτια με μπάλα και επαφή και από την εξέλιξη της κατάστασής του θα κριθεί το πότε θα επιστρέψει.

Οι τραυματισμοί ταλανίζουν την Αρμάνι Μιλάνο, με τον Έτορε Μεσίνα να μην υπολογίζει εδώ και αρκετό καιρό στους Νίκολα Μίροτιτς, Μαοντό Λο, Τζιαμπάολο Ρίτσι και Σέιβον Σιλντς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!