Ο Ναδάλ, που δεν είχε παίξει σχεδόν ένα χρόνο, πριν ξεκινήσει τη διαδρομή του στο τουρνουά του Μπρισμπέιν-πρώτα στο διπλό και στη συνέχεια στο μονό.

Ο Ράφαελ Ναδάλ, που δεν είχε παίξει σχεδόν ένα χρόνο, πριν ξεκινήσει τη διαδρομή του στο τουρνουά του Μπρισμπέιν-πρώτα στο διπλό και στη συνέχεια στο μονό- πέρασε εύκολα τον δεύτερο γύρο του τουρνουά, σαρώνοντας τον Αυστραλό Τζέισον Κούμπλερ-102ος στον κόσμο – σε δύο σετ, με 6-1, 6-2.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Λίγες μέρες πριν από το Australian Open, ο πρώην Νο1 του κόσμου συνέτριψε τον αντίπαλό του, δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση. Ο Ισπανός συνεχίζει τη νικηφόρα επιστροφή του και θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον στον προημιτελικό.

«Αισθάνομαι ανταγωνιστικός», διαβεβαίωσε ο 37χρονος Ναδάλ.

«Είναι ένα πολύ θετικό ματς για μένα, έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να παίζω αύριο. Δύο νίκες μετά από τόσο μεγάλη απουσία, είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι καλά», πρόσθεσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!