Ο Πέδρι ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα το 2020 προλαβαίνοντας για λίγο τον Μέσι, τον οποίο και εξύμνησε.

Ο Πέδρι ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα το 2020, σε ηλικία 17 ετών. Ο νεαρός μέσος έδειξε από νωρίς την ποιότητά του και το ταλέντο του με την μπάλα στα πόδια, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ο νεαρός αστέρας πρόλαβε να συνυπάρξει με τον Λιονέλ Μέσι στους «Μπλαουγκράνα» και φυσικά εντυπωσιαζόταν με τα όσα έκανε ο Αργεντινός επιθετικός.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του με τον streamer του Twitch, Ιμπάι Λάνος, ο Πέδρι δήλωσε: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία. Συνήθιζα να τον παρακολουθώ να προπονείται και να λέω, “Τι κάνω εδώ μαζί του”. Και τον κοιτούσα συνέχεια. Όταν έφτασα στην Μπαρτσελόνα, ο πρώτος άνθρωπος που είδα στο αποδυτήριο ήταν ο Μέσι. Είχε αυτήν την αύρα».

Ο Πέδρι έκανε το ντεμπούτο του στην τελευταία σεζόν του Μέσι, με τον Αργεντινό να αποχωρεί έπειτα και να συνεχίζει τη καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν και έπειτα στην Ίντερ Μαϊάμι. Βέβαια, ο Πέδρι δήλωσε πως θαύμαζε και τον Ζεράρντ Πικέ, ο οποίος επίσης αποχώρησε από την ομάδα πριν από λίγο καιρό. «Ο Πικέ δεν ήταν ενθουσιώδης στην προπόνηση, αλλά στα παιχνίδια ήταν εκπληκτικός. Μπορούσα να τον περνάω με την ντρίμπλα επτά ή οκτώ φορές κατά τη διάρκεια της προπόνησης», δήλωσε ο Πέδρι

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!