Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τους Λι Κανγκ και Εμπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γαλλίας.

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τους Λι Κανγκ και Εμπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γαλλίας, επικρατώντας στο «Παρκ ντε Πρενς» με 2-0 της Τουλούζ.

Η 28η διοργάνωση του «Trophee des Champions» κρίθηκε από το πρώτο κιόλας 45λεπτο, με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να πανηγυρίζει το πρώτο τρόπαιο για το 2024 και τον Ισπανό τεχνικό τον πρώτο του τίτλο από το περασμένο καλοκαίρι όταν ανέλαβε τα ηνία των πρωτοπόρων της Ligue 1.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Παρί στέφθηκε για 12η φορά τροπαιούχος, επεκτείνοντας το αήττητο σε 9 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις (6 νίκες, 3 ισοπαλίες). Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό ο ΛΙ Κανγκ από ασίστ του Ντεμπελέ, για να «καθαρίσει» το ματς ο Κιλιάν Εμπαπέ στο 44΄ από πάσα του Μπαρκολά.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Μαρκίνιος, Ερναντές, Σκρίνιαρ (71’ Μπεράλντο), Χακίμι, Λι Κανγκ Ιν, Βιτίνια, Ζαΐρ Εμερί, Ντεμπελέ (69’ Ασένσιο), Μπαρκολά (66’ Κόλο Μουανί), Μπαπέ.

Τουλούζ: Ρεστέ, Σουάσο, Ντιαρά, Νικολάισεν, Μαβισά (76’ Καμάντζι), Σπίρινχς, Κάσερες, Ντένουμ (66’ Μάγκρι), Γκελαμπέρτ (65’ Σκίτα), Σιέρο (76’ Σισοκό) Νταλινγκά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!