Σε ανάρτηση βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, o Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε πως «ο κύκλος μου στην ΑΕΚ έχει κλείσει» εξηγώντας τους λόγους. «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου στο ποδόσφαιρο σε μια ομάδα εκτός της ΑΕΚ. Και νομίζω ότι έχω κλείσει την παρουσία μου στην ΑΕΚ. Ο καθένας στο ποδόσφαιρο θέλει να […]

Σε ανάρτηση βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, o Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε πως «ο κύκλος μου στην ΑΕΚ έχει κλείσει» εξηγώντας τους λόγους.

«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου στο ποδόσφαιρο σε μια ομάδα εκτός της ΑΕΚ. Και νομίζω ότι έχω κλείσει την παρουσία μου στην ΑΕΚ. Ο καθένας στο ποδόσφαιρο θέλει να έχει τον δικό του άνθρωπο. Εγώ δεν μπορώ να γίνω ο άνθρωπος κάποιου.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, εξήγησε πως η δουλειά του σήμερα ως παρουσιαστής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών αθλητικού περιεχομένου αποτελεί για εκείνον χόμπι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα, ο Ντέμης Νικολαϊδης επισήμανε: «Εγώ λέω ότι είμαι ενεργός γιατί ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Αν μιλήσουμε επί της ουσίας, δεν έχω σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου στο ποδόσφαιρο σε μια ομάδα εκτός της ΑΕΚ. Νικολαΐδης

Και νομίζω ότι έχω κλείσει την παρουσία μου στην ΑΕΚ. Ο καθένας στο ποδόσφαιρο θέλει να έχει τον δικό του άνθρωπο. Εγώ δεν μπορώ να γίνω ο άνθρωπος κάποιου».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πάντως, περνώ πολύ ωραία γιατί είναι δουλειά αυτό που κάνω αλλά επί της ουσίας είναι χόμπι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!