Ο Σέρχιο Ρεγκιλόν επέστρεψε στην Τότεναμ αφότου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε τον δανεισμό του.

Ο Ισπανός αμυντικός Σέρχιο Ρεγκιλόν επέστρεψε στην Τότεναμ αφότου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε τον δανεισμό του, ανακοίνωσε σήμερα (4/1) η ομάδα του «Ολντ Τράφορντ».

Ο Ρεγκιλόν εντάχθηκε στη Γιουνάιτεντ ως δανεικός για μια σεζόν τον Σεπτέμβριο για να καλύψει τα κενά των τραυματιών Λουκ Σο και Τάιρελ Μαλάσια, και έχει κάνει 12 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις για τον σύλλογο.

Οι Σο και Μαλάσια αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμοι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Σέρχιο Ρεγκιλόν επιστρέφει στην Τότεναμ αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεργοποίησε μια ρήτρα διακοπής στη συμφωνία δανεισμού», ανέφερε η Γιουνάιτεντ σε ανακοίνωσή της.

«Ο Σέρχιο εκπλήρωσε τον ρόλο για τον οποίο προσήχθη: να καλύψει τα κενά των τραυματιών Λουκ Σο και Τάιρελ Μαλάσια, αφού αμφότεροι έμειναν εκτός με μακροχρόνιους τραυματισμούς.

«Ενώ ο Λουκ έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια με έναν μικρό τραυματισμό, ο Άγγλος διεθνής αναμένεται να επιστρέψει σύντομα. Ο Τάιρελ, εν τω μεταξύ, πλησιάζει στην επιστροφή από τον τραυματισμό του στο γόνατο.»

Ο Ρεγκιλόν, 27 ετών, πέρασε την περασμένη θητεία δανεικός στην Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας ενταχθεί στους «Σπερς» το 2020 με πενταετές συμβόλαιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και κάνοντας 52 συμμετοχές στο πρωτάθλημα στις δύο πρώτες του σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!