Τα μεγάλα σουτ είναι για τους μεγάλους παίχτες και ο Σακίλ ΜακΚίσικ έδειξε ότι επέστρεψε για τα καλά μετά τον τραυματισμό του.

Τα μεγάλα σουτ είναι για τους μεγάλους παίχτες και ο Σακίλ ΜακΚίσικ έδειξε ότι επέστρεψε για τα καλά μετά τον τραυματισμό του που έλειψε από το ροτέισον του Μπαρτζώκα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αμερικανός γκαρντ των ερυθρόλευκων στις πρώτες του δηλώσεις με το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στο πόσο δούλεψε για να επιστρέψει ενώ ανέλυσε και τη φάση με το τρίποντο.

Οι δηλώσεις του ΜακΚίσικ

«Ήταν δύσκολο να επιστρέψω και να είμαι έτοιμος. Κατάφερα να γυρίσω τις τελευταίες εβδομάδες και ελπίζω να είμαι σε καλό ρυθμό αγώνων από εδώ και στο εξής και να βοηθήσω την ομάδα. Νιώθω καλά πλέον»

«Από το 1 έως το 10, ήμουν στο 20. Ήξερα πως η μπάλα θα έρθει σε μένα, ήμουν έτοιμος και μπήκε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!