Ο Κιλιάν Εμπαπέ παραδέχθηκε ότι σκέφτεται ακόμα το μέλλον του, αλλά οι Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ περιμένουν ακόμα απαντήσεις.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παραδέχθηκε ότι σκέφτεται ακόμα το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά οι Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ περιμένουν ακόμα απαντήσεις.

Ο Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής διανύει τους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του στο Parc des Princes. Αυτό σημαίνει ότι είναι ελεύθερος να ξεκινήσει συζητήσεις με συλλόγους εκτός Ligue 1, χωρίς να έχει ενεργοποιηθεί ακόμα ρήτρα επέκτασης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ είναι μεταξύ αυτών που έχουν συνδεθεί με τον 25χρονο, ο οποίος έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Εμπαπέ δήλωσε αφού βοήθησε την Παρί να φτάσει στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ Γαλλίας με 2-0 επί της Τουλούζ: «Δεν έχω πάρει την απόφασή μου. Δεν έκανα κάποια επιλογή. Αλλά σε κάθε περίπτωση, με τη συμφωνία που έκανα με τον πρόεδρο αυτό το καλοκαίρι, όποια κι αν είναι η απόφασή μου καταφέραμε να προστατεύσουμε όλα τα μέρη. Και να διαφυλάξουμε την ηρεμία του συλλόγου για τις προκλήσεις που έρχονται. Το οποίο είναι και το πιο σημαντικό. Πότε θα αποφασίσω; Δεν ξέρω. Το 2022, περίμενα γιατί δεν ήξερα μέχρι τον Μάιο. Αν ξέρω τι πρόκειται να κάνω, δεν πρόκειται να μείνω άπραγος. Αυτό δεν έχει κανένα νόημα. Αλλά όπως είπα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίζουμε τρόπαια. Η ομάδα κοιτάζει προς αυτή την κατεύθυνση. Για την κατάστασή μου, κανείς δεν μιλάει μέσα στον σύλλογο. Θέλω απλώς να βοηθήσω να κερδίσουμε τρόπαια, όπως έκανα σήμερα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!