Τη φανέλα της ΑΕΚ Betsson αναμένεται να φορέσει ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Κοντά στη συμφωνία και στην ένταξή του στην ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Μετά τις θητείες του σε Μαρούσι, Πανιώνιο, Ολυμπιακό, Προμηθέα Πάτρας, Νάπολι, Περιστέρι bwin, Παναθηναϊκό και Μπρεογκάν, ο Έλληνας ψηλός είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ένωση» μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο τραυματισμός του Κουζμίνσκας έχει προβληματίσει τον Πλάθα που θέλει να ενισχυθεί στη συγκεκριμένη θέση. Μάλιστα, με την επερχόμενη απόκτηση του «Άγρα» ενισχύεται και ο ελληνικός κορμός της ομάδας.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης κάτι παραπάνω από θετικός στο να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Θυμηθείτε την αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Δημήτρης Αγραβάνης στο Debut.gr.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!