Ο Τόνεϊ φαίνεται πως έχει μεγάλη πέραση παρά το γεγονός ότι είναι τιμωρημένος και η Μπρέντφορντ ζητάει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια για εκείνον

Ο Ιβάν Τόνεϊ είναι ένας από τους καλύτερους και πιο αποτελεσματικούς επιθετικούς της Premier League. Τουλάχιστον αυτό είχε δείξει την περσινή σεζόν, μέχρι τη βαριά τιμωρία του. Όλα στράβωσαν για τον 27χρονο στράικερ από την ώρα και τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι έπαιζε παράνομο στοίχημα. Παρόλα αυτά είναι περιζήτητος. Αυτό αναφέρουν ολοένα και περισσότερα αγγλικά ΜΜΕ. Μάλιστα, δύο από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του είναι από το Λονδίνο. Ο λόγος για την Άρσεναλ και τη Τσέλσι. Η Μπρέντφορντ δεν έχει πρόβλημα να τον πουλήσει. Αλλά θα το κάνει αυτό μόνο με τις δικές τις προδιαγραφές και αν οι δικές της απαιτήσεις καλυφθούν και με το παραπάνω.

Ο Ιβάν Τόνεϊ δεν έχει αγωνιστεί εδώ και μήνες σε επίσημο ματς της Premier League. Όμως, η αξία του μεγαλώνει αντί για να πέφτει. Όπως έκανε γνωστό η αγγλική ιστοσελίδα «Football Transfers» η διοίκηση της Μπρέντφορντ έχει θέσει ως ταβάνι για να τον πουλήσει τα 100 εκατομμύρια λίρες. Ένα χρηματικό ποσό που κάνει πολλές ομάδες να το σκεφτούν πολύ σοβαρά για το αν πρέπει να επενδύσουν ένα τόσο μεγάλο νούμερο για έναν παίκτη που είναι -σχετικά- μεγάλος σε ηλικία και θα χρειαστεί χρόνο, ώστε να βρει και πάλι τα πατήματά του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ήταν εκείνη που τον πίστεψε. Ήταν εκείνη που τον στήριξε στα δύσκολα. Ο Ιβάν Τόνεϊ είχε και έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τη διοίκηση της Μπρέντφορντ. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι πλέον η ώρα και η στιγμή να αποχωρήσει αν και εφόσον θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Ωστόσο, δεν θέλει να κάνει δύσκολη τη ζωή του συλλόγου ή να φέρει σε άβολο σημείο τους ανθρώπους της ομάδας. Γι’ αυτό και δεν θα πιέσει από μεριάς του αν και εφόσον δεν φτάσει στα γραφεία της Μπρέντφορντ μία πρόταση που να καλύπτει τα θέλω της αγγλικής ομάδας.

https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/1742592348561756579?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1742592348561756579%7Ctwgr%5E0b574b7cfee3348fadcaa0b5123eae6a481cd9d3%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fsportsking.gr%2F2024%2F01%2F03%2Fmprentfornt-opoios-thelei-ton-tonei-prepei-na-dosei-100-ek-lires%2F

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!