Η Μπεσίκτας ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Τραμπζονσπόρ για τον Τάσο Μπακασέτα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν και δεν είναι διατεθειμένη να ανανεώσει.

Η Μπεσίκτας ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Τραμπζονσπόρ για τον Τάσο Μπακασέτα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν και δεν είναι διατεθειμένη να ανανεώσει.

Αυτό αναφέρει σήμερα (4/1) η εφημερίδα της Τουρκίας «Sabah», σημειώνοντας ότι «στις διαπραγματεύσεις που ξεκίνησαν σε επίπεδο προέδρων, ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ Ερτουγκρούλ Ντογκάν ζήτησε 1,5 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή.

Η Μπεσίκτας, από την άλλη, είπε ότι συμφώνησε να πληρώσει κάποιο ποσό, αλλά είπε ότι, “Δεν μπορούμε να πληρώσουμε 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τον παίκτη που έχει 6 μήνες στο συμβόλαιό του”, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να πληρώσει ένα ποσό μεταγραφής περίπου 500 χιλιάδων ευρώ».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «ο Μπακασέτας ήθελε να πάει στην Μπεσίκτας και ήταν θετικός σε αυτή τη μεταγραφή. Σημειώθηκε επίσης ότι ο Έλληνας σταρ έχει αίτημα αποδοχών της τάξης των 2 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά το ποσοστό αυτό ενδέχεται να μειωθεί».

Ο 30χρονος Έλληνας μέσος, για τον οποίο, σύμφωνα με ΜΜΕ, φέρεται ν ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός, πήρε μεταγραφή από την ΑΕΚ στην Αλάνιασπορ το καλοκαίρι του 2019.

Στη συνέχεια υπέγραψε στην Τραμπζονσπόρ με μεταγραφικό ποσό 3 εκατομμυρίων ευρώ τον Ιανουάριο του 2021. Ο Μπακασέτας σημείωσε 43 γκολ και έκανε 19 ασίστ σε 148 ματς στη Super League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!