«Ο Ολυμπιακός προσπαθεί για το δανεισμό του Ντέιβιντ Κάρμο, το πιο ακριβό απόκτημα της Πόρτο τα τελευταία δύο χρόνια».

«Ο Ολυμπιακός προσπαθεί για το δανεισμό του Ντέιβιντ Κάρμο, το πιο ακριβό απόκτημα της Πόρτο τα τελευταία δύο χρόνια».

Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola», δίνοντας συνέχεια στο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Κάρλος Καρβαλάλ ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με τον κεντρικό αμυντικό τον οποίο προπονούσε στο παρελθόν στην Μπράγκα, εκμεταλλευόμενος τον «υποβιβασμό» του στην Β’ ομάδα της Πόρτο, μετά από απόφαση του Σέρτζιο Κονσϊσάο.

Συζητούνται οι όροι της μεταγραφής και τα ποσά που θα απαιτηθούν».

Με τη φανέλα των «Δράκων» συνολικά από το καλοκαίρι του 2022 μετράει 27 συμμετοχές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κάρμο δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Πόρτο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!