Ο πολύπειρος σέντερ, Ντουάιτ Χάουαρντ, θέλει να επανέλθει σε αγωνιστική φόρμα και μάλιστα φαίνεται πως «ψάχνεται» για συμβόλαιο στην Ευρώπη.

Ο πολύπειρος σέντερ, Ντουάιτ Χάουαρντ, θέλει να επανέλθει σε αγωνιστική φόρμα και γι’ αυτό ταξίδεψε ως τις Φιλιππίνες για να βρει συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Ματέο Αντρεάνι, ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος εκπροσωπείται από την ProBasket Consulting και από την Brightside Sports για την ευρωπαϊκή αγορά, υπέγραψε στην ασιατική χώρα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, στόχος του είναι να βρει συμβόλαιο σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα στις αρχές Φεβρουαρίου.

Να θυμίσουμε πως το τελευταίο πέρασμα του Ντουάιτ Χάουαρντ από το ΝΒΑ ήταν με τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς πριν από δύο χρόνια.

Ο Χάουαρντ έχει αγωνιστεί και παλιότερα εκτός ΗΠΑ, πρωταγωνιστώντας στο πρωτάθλημα της Ταϊβάν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!