Το 2024 δεν μπήκε με το καλύτερο τρόπο για τον Ρούνεϊ, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την Μπέρμιγχαμ και μίλησε για την απομάκρυνσή του.

Το 2024 δεν μπήκε με το καλύτερο τρόπο για τον Ρούνεϊ, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την Μπέρμιγχαμ, μετά από 3 μήνες στον πάγκο της ομάδας…

Πάντως ο Άγγλος κόουτς είχε πολλά παράπονα από αυτήν την απόφαση, τονίζοντας με ανακοίνωση του πως ο σύλλογος δεν του έδωσε τον χρόνο που θα έπρεπε να του δώσει, ξεκαθαρίζοντας πως μέσα σε 13 εβδομάδες, κανείς προπονητής δεν μπορεί να αναδείξει το έργο του.

Έβγαλε πίκρα για αυτήν την εξέλιξη, όμως… δηλώνει έτοιμος για να επιστρέψει!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρούνεϊ μετά την απόλυση του:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Tom Wagner, τον Tom Brady και τον Garry Cook για την ευκαιρία να διοικήσουν την Birmingham City FC και την υποστήριξη που μου έδωσαν όλοι κατά τη σύντομη περίοδο μου με τον σύλλογο.

»Το ποδόσφαιρο είναι μια επιχείρηση αποτελεσμάτων – και αναγνωρίζω ότι δεν ήταν στο επίπεδο που ήθελα να είναι. Ωστόσο, ο χρόνος είναι το πιο πολύτιμο αγαθό που απαιτεί ένας διευθυντής και δεν πιστεύω ότι 13 εβδομάδες ήταν αρκετές για να επιβληθούν οι αλλαγές που χρειάζονταν.

»Προσωπικά, θα μου πάρει λίγο χρόνο για να ξεπεράσω αυτήν την απόφαση. Ασχολούμαι με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής, από τα 16 μου.

»Τώρα, σκοπεύω να αφιερώσω λίγο χρόνο με την οικογένειά μου καθώς προετοιμάζομαι για την επόμενη ευκαιρία στο ταξίδι μου ως διευθυντής.

»Τέλος, εύχομαι στην Birmingham City FC και στους ιδιοκτήτες της τις καλύτερες ευχές μου για την επιδίωξη των φιλοδοξιών τους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!