Οι υποχρεώσεις για τον Άλεκ Πίτερς δεν σταματούν στο παρκέ καθώς όπως δήλωσε ανυπομονεί να πάει σπίτι να κοιμίσει την νεογέννητη κόρη.

Εντός και εκτός παρκέ ο Άλεκ Πίτερς έχει δουλειά…καθώς μετά την αναμέτρηση με την Αρμάνι που ήταν εξαιρετικός, έχει νέα δουλεία για να κοιμίσει τη νεογέννητη κόρη του. Το 2024 είναι ευλογημένο όπως δήλωσε καθώς έχει ένα νέο μέλος στην οικογένεια του και ανυπομονεί μετά τις αναμετρήσεις να πηγαίνει σπίτι και να την αγκαλιάζει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δηλώσεις του Άλεκ Πίτερς

«Ο νέος χρόνος έχει ένα νέο μέλος στο σπίτι, την κόρη μου, την οποία θα ονομάσουμε Εύα. Δεν περνάει η ώρα να πάω στο σπίτι να την αγκαλιάσω. Η καινούργια χρονιά ξεκινάει με έναν πολύ απαιτητικό μήνα. Έχουμε μεγάλα ματς και πολλές ευκαιρίες μπροστά μας. Όλοι οι παίκτες πρέπει να κάνουν ένα βήμα μπροστά και σήμερα το έκαναν οι ψηλοί. Την επόμενη φορά ίσως είναι η ώρα των γκαρντ» ήταν τα λόγια του Αμερικανού φόργουορντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!