Σάλο έχει προκαλέσει η ενέργεια της μητέρας του Ντάνι Άλβες να εκθέσει στα Social Media τη γυναίκα που κατηγορεί τον γιο της για βιασμό.

Σάλο έχει προκαλέσει η ενέργεια της μητέρας του Ντάνι Άλβες να εκθέσει στα Social Media τη γυναίκα που κατηγορεί τον γιο της για βιασμό. Η μητέρα του πρώην παίκτη, Λούσια Άλβες, αποφάσισε όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας της Βραζιλίας «O’ Globo»- να αποκαλύψει το θύμα του βιασμού που διέπραξε ο γιος της, παρόλο που η υπόθεση παρέμενε υπό δικαστικό απόρρητο.

Σε μια ανάρτηση στα Mέσα Kοινωνικής Δικτύωσης, η Λούσια Άλβες επιτέθηκε στη γυναίκα και αναρωτήθηκε αν υπέφερε πραγματικά μετά την κακοποίηση, λέγοντας ότι θέλει αποζημίωση. Δείχνει φωτογραφίες και βίντεο της νεαρής να διασκεδάζει σε μπαρ και πάρτι τους τελευταίους μήνες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το γεγονός είχε απήχηση στον διεθνή Τύπο, καθώς μέχρι τότε δεν είχαν αποκαλυφθεί το όνομα και το πρόσωπο της γυναίκας.

Ο Ντάνι Άλβες, κατηγορείται από μία γυναίκα για βιασμό, κατά τη διάρκεια της 30ης Δεκεμβρίου 2022 σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη, στο μπάνιο του χώρου VIP.

Ο 40χρονος, πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος έχει φορέσει 126 φορές τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας, βρίσκεται υπό κράτηση από τον Ιανουάριο του 2023 σε φυλακή κοντά στη Βαρκελώνη. Η εισαγγελία ζήτησε να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης εννέα ετών.

Αναμένει τη δίκη, με την ημερομηνία να έχει οριστεί την 5η Φεβρουαρίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!