Χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα θα πορευθεί τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα η Νάπολι.

Χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα θα πορευθεί τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα η Νάπολι.

Οπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Ιταλίας, ο Αλεξ Μερέτ υπέστη θλάση β΄ βαθμού στον αριστερό μηρό την περασμένη Παρασκευή (29/12), στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Μόντσα, και τέθηκε νοκ-άουτ για το προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η απουσία του 27χρονου γκολκίπερ μπορεί να φτάσει ακόμη και στον ενάμιση μήνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αν επαληθευτεί το χειρότερο σενάριο, ο Μερέτ κινδυνεύει να χάσει και την πρώτη αναμέτρηση των «παρτενοπέι» με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League, που είναι προγραμματισμένη για τις 21 Φεβρουαρίου, στο στάδιο «Ντιέγκο Μαραντόνα». Νάπολι

Μεταξύ άλλων, ο Μερέτ θα χάσει και τους αγώνες για το Σούπερ Καπ Ιταλίας, που θα διεξαχθούν από 18 έως 22 Ιανουαρίου στη Σαουδική Αραβία.

Τη θέση του κάτω από δοκάρια αναμένεται να πάρει ο Πιερλουίτζι Γκολίνι, που πρόσφατα επέστρεψε από τραυματισμό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!