Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είναι σίγουρος πως ο Τερίμ δεν θα νικήσει τον Ράζβαν σε κανένα μεταξύ τους ματς στη Super League.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Φατίχ Τερίμ και στη Τουρκία πλέον ασχολούνται πολύ περισσότερο με τα πεπραγμένα της ελληνικής Super League. Ο πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, Μιρτσέα μίλησε για τις μάχες του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό του Τερίμ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θέση επί του θέματος πήρε και ο πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, Μιρτσέα Λουτσέσκου, τονίζοντας πως είναι πεπεισμένος πως ο Τερίμ δεν θα νικήσει τον Ράζβαν σε κανένα μεταξύ τους ματς.

Αμφότεροι συνυπήρξαν στο τουρκικό πρωτάθλημα με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου και την Μπεσίκτας να στερούν από τον Τερίμ την κατάκτηση του τροπαίου την αγωνιστική περίοδο 2002-2003.

«Νίκησα τον Φατίχ Τερίμ στα ντέρμπι της Τουρκίας κι οδήγησα την Μπεσίκτας στο πρωτάθλημα. Αντίπαλος του Τερίμ τώρα είναι ο γιος μου, Ραζβάν Λουτσέσκου. Δεν νομίζω ότι θα χάσει κάποιο ματς κόντρα στον Τερίμ», σημείωσε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!