Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στο Βόλο, την εμφάνιση του Πήλιου αλλά και τις άδειες κερκίδες στα γήπεδα.

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στο Βόλο, την εμφάνιση του Πήλιου αλλά και τις άδειες κερκίδες στα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Αρχικά να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχει ένα όμορφο 2024. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε έναν τρόπο για να τους κυνηγήσουμε. Νομίζω κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ο Βόλος άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του. Στην αρχή πίεσε και μας δυσκόλεψε μέχρι να τους διασπάσουμε. Από εκεί και πέρα, νομίζω ήμασταν ανώτεροι».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Για την παρουσία του Σταύρου Πήλιου:

«Χαίρομαι όταν βάζω νεαρούς παίκτες και αποδίδουν. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να μπαίνουν σιγά σιγά. Έκανε καλό παιχνίδι, όπως κι οι συμπαίκτες του. Πρέπει να πάρει περισσότερο ρυθμό και να συνεχίσει να βελτιώνεται».

Για τις άδειες κερκίδες:

«Είναι λίγο θλιβερό το ποδόσφαιρο έτσι. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, πάθος, οικογένεια. Μπορείς να νικήσεις, να χάσεις, να φέρεις ισοπαλία. Έτσι όπως παίζουμε, είναι σαν να αγωνιζόμαστε σε μια πλατεία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!