Ο Κακά ρωτήθηκε και έφτιαξε τον «τέλειο» ποδοσφαιριστή αλλά άφησε έξω τον Κριστιάνο και ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Έχει σταματήσει εδώ και χρόνια το ποδόσφαιρο! Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του μας χάρισε στιγμές απαράμιλλης ποδοσφαιρικής μαγείας. Ο Κακά στα 41 του απολαμβάνει κάθε του στιγμή όντας πάντοτε γύρω από το άθλημα. Θέλει να βρίσκεται στο ποδόσφαιρο αλλά να έχει διακριτική παρουσία. Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν θα ήθελαν πολύ να δουν τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται στις τάξεις τους. Εκείνος όμως δεν αισθάνεται αυτή την ανάγκη.

Όπως είναι φυσικό, η γνώμη του Βραζιλιάνου παλαίμαχου μετράει! Έτσι δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει τις επιλογές του στην παρακάτω πρόκληση όπου κλήθηκε να βγάλει εις πέρας. Να δημιουργήσει τον τέλειο ποδοσφαιριστή. Ο Κακά έφτιαξε τον ποδοσφαιριστή των ονείρων του. Τον παίκτη που δεν θα είχε αντίπαλο. Το goal.com απέσπασε από τον Βραζιλιάνο δηλώσεις που θα συζητηθούν. Το λέμε αυτό διότι στην επιλογή του Κακά για τη δημιουργία του τέλειου ποδοσφαιριστή δεν υπάρχει πουθενά το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αντίθετα, ο Κακά επέλεξε τον Λιονέλ Μέσι τονίζοντας πως ο Αργεντινός διαθέτει τεχνικές δεξιότητες που δεν έχει δει από κανέναν άλλον. Ο άλλοτε άσος της Μίλαν και της Ρεάλ επέλεξε την ταχύτητα του Κιλιάν Εμπαπέ, τη δύναμη του Έρλινγκ Χάαλαντ, το αριστερό πόδι του Μαρσέλο και το δεξί του Νεϊμάρ, ενώ για ποδοσφαιρική ευφυΐα επέλεξε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε λέγοντας πως «… μπορεί να δει το παιχνίδι πριν τους άλλους παίκτες, γι’ αυτό είναι ξεχωριστός».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GOAL (@goalglobal)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!