Ο Κένταλ Σμιθ χτύπησε στο δεξί μάτι στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς και σήμερα υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Μια σημαντική απουσία καλείται να διαχειριστεί ο Φώτης Τακιανός ενόψει του σημερινού αγώνα απέναντι στην Τόφας Μπούρσα (2/1, 19:30 – Παλατάκι), για τα Play In του Basketball Champions League. Σμιθ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Κένταλ Σμιθ χτύπησε στο δεξί μάτι στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς και σήμερα υποβλήθηκε σε επέμβαση. Ως εκ τούτου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον 28χρονο Αμερικανό γκαρντ για το πρώτο ματς απέναντι στον τουρκικό σύλλογο ενώ το διάστημα της αποθεραπείας του υπολογίζεται σε τρεις εβδομάδες.

Επιπλέον, με κάκωση στο γόνατο τέθηκε εκτός μάχης και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που, επίσης, δε θα αγωνιστεί σήμερα. Τουλάχιστον, ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει κανονικά στον Τζαμάνι  ΜακΝις, με τον 27χρονο σέντερ να προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες και να θέτει εαυτόν στη διάθεση του Τακιανού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!