Ο Φρένκι ντε Γιονγκ βρέθηκε κοντά στην έξοδο το καλοκαίρι, καθώς η Μπαρτσελόνα ήθελε απεγνωσμένα έσοδα αλλά αυτά είναι περασμένα-ξεχασμένα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Φρένκι ντε Γιονγκ βρέθηκε κοντά στην έξοδο, καθώς η Μπαρτσελόνα ήθελε απεγνωσμένα έσοδα και η πώληση ποδοσφαιριστών ήταν μονόδρομος. Παρόλα αυτά τόσο ο Ολλανδός, όσο και ο Τσάβι άσκησαν… βέτο και εν τέλει παρέμεινε στην Βαρκελώνη, όντας ο μεγάλος ηγέτης των Μπλαουγκράνα..

Πάντως το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ντε Γιονγκ παραμένει… με τον Τεν Χαγκ να τον θέλει στο Ολντ Τράφορντ. Όμως ο πρώην σταρ του Άγιαξ έριξε για μια ακόμη φορά ένα “ευγενικό” άκυρο στους Άγγλους, τονίζοντας πως νιώθει εξαιρετικά στην Βαρκελώνη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είμαι στο κλαμπ των ονείρων μου, τη Μπαρτσελόνα», είπε ο Φρένκι ντε Γιονγκ στο NOS

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ακόμα εκεί, πάντα ενδιαφέρεται. Ένα νέο πρωτάθλημα θα μπορούσε να σας φέρει νέες παρορμήσεις;», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Πιθανώς. Αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος στην Μπάρτσα. Είναι πάντα δύσκολο να το πεις. Προς το παρόν νιώθω καλά εδώ!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός μέσος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!