Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, επιβεβαίωσε ότι δεν θα αλλάξει τον τρόπο που «διαχειρίζεται» τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, επιβεβαίωσε σήμερα (2/1), πριν τον αυριανό (3/1) αγώνα για το Σούπερ Καπ Γαλλίας κόντρα στην Τουλούζη (21:45), ότι δεν θα αλλάξει τον τρόπο που «διαχειρίζεται» τον Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ ο Γάλλος σταρ είναι -από χθες- ελεύθερος να υπογράψει στον σύλλογο που εκείνος θέλει.

«Πώς θα το χειριστώ; Όπως έκανα πάντα μέχρι τώρα. Αυτό δεν είναι ένα θέμα που εξαρτάται από εμένα, δεν είμαι το άτομο που πρέπει να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση», είπε ο Λουίς Ενρίκε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού Λούκας Μπεράλντο, ο οποίος υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν τη Δευτέρα:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι ο πρώτος παίκτης σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, μπόρεσε να προπονηθεί. Είδαμε λίγα από αυτά που ήδη γνωρίζαμε. Προσπαθούμε πάντα να έχουμε τη μεγαλύτερη ποσότητα πληροφοριών για έναν παίκτη. Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι θέλουμε το οι παίκτες να έχουν τη νοοτροπία του αγωνιστή, του επαγγελματία, και ο Λούκας Μπεράλντο τα έχει όλα αυτά. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον παίκτης για το μέλλον.

Είδαμε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει η ομάδα από το πρώτο λεπτό παρά τα νιάτα του και την αλλαγή της ηπείρου. Είναι ήρεμος και δεν υπάρχει βιασύνη. Ως προπονητής, αν μπορώ να έχω πολλούς παίκτες σε κάθε θέση, θα χαιρόμουν. Θα είμαστε προσεκτικοί στη μεταγραφική. Είναι μια περίπλοκη αγορά, αλλά αν υπάρχουν ευκαιρίες, ας το προχωρήσουμε».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Για το ματς με την Τουλούζ και το πρώτο τρόπαιο που διεκδικεί με την Παρί Σεν Ζερμέν, τόνισε: «Είναι αλήθεια αύριο (3/1), έχουμε αυτή την ευκαιρία να κερδίσουμε το πρώτο μας τρόπαιο και είναι ένα μεγάλο κίνητρο. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα πιθανά τρόπαια. Θα ήταν ο καρπός της δουλειάς που έκανε πέρυσι ο Γκαλτιέ και το επιτελείο του. Ένας τελικός είναι ένας καλός τρόπος για να δείτε πώς μπορεί να ανταποκριθεί η ομάδα σας. Θα είναι ένα καλό παράδειγμα του τι μπορεί να είναι ένας τελικός για την ομάδα μου. Θα ήθελα πολύ να μπορούμε να παίζουμε για ένα τρόπαιο κάθε εβδομάδα. Το κίνητρο για έναν τελικό είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε αγώνα πρωταθλήματος. Είμαστε ενθουσιασμένοι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!