Ο Ντάργουιν Νούνιες κόστισε πολλά εκατομμύρια λίρες στη Λίβερπουλ και πολλοί δεν τον πιστεύουν, εκνευρίζοντας τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Ντάργουιν Νούνιες κόστισε πολλά εκατομμύρια λίρες στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2022. Η αρχή ήταν πολύ καλή για τον υψηλόσωμο φορ. Ωστόσο, από ένα σημείο και έπειτα η σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα ξεκίνησε να είναι πιο… χαλαρή. Στο εντός έδρας ματς των «κόκκινων» με τη Νιούκαστλ έχασε σημαντικές φάσεις που θα μπορούσαν να είχαν μετατραπεί σε γκολ αν ήταν πιο εύστοχος ή αν είχε πιο καθαρό μυαλό. Αυτό, όμως, δεν φαίνεται πως απασχολεί ή ανησυχεί ιδιαίτερα τον τεχνικό του συλλόγου, Γιούργκεν Κλοπ. Κάτι που φάνηκε και με τις δηλώσεις του, μετά τη νίκη με σκορ 4-2 επί των «καρακαξών». Ο Γερμανός προπονητής είχε να πει μόνο καλά λόγια για τον παίκτη του και γενικότερα για τη δουλειά που κάνει εντός των τεσσάρων γραμμών που δεν είναι απαραίτητα τα γκολ που σημειώνει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ντάργουιν Νούνιες δεν είχε σκοράρει για 0κτώ ματς στο πρωτάθλημα για λογαριασμό της Λίβερπουλ. Ωστόσο, το έκανε στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Μπέρνλι:

«Πρέπει να πιστέψετε τον Νούνιες. Είναι σπουδαίος παίκτης. Τα γκολ θα έρθουν. Η αλήθεια είναι ότι κάνει τόσα πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο και τα κάνει πολύ καλά. Είναι παιχταράς! Απλά δείτε την ασίστ που βγάζει… Ουάου! Ωστόσο, ολοένα και περισσότεροι τον αμφισβητούν, ειδικά στα social media και αυτό για να πω την αλήθεια είναι λίγο ενοχλητικό», τα λόγια του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!