Βραχεία αποδείχτηκε η θητεία του Γουέιν Ρούνεϊ στην τεχνική ηγεσία της Μπέρμιγχαμ Σίτι καθώς η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να ψάξει για τον αντικαταστάτη του.

Βραχεία αποδείχτηκε η θητεία του Γουέιν Ρούνεϊ στην τεχνική ηγεσία της Μπέρμιγχαμ Σίτι καθώς πλέον αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Μετά την εκτός έδρας ήττα, με 3-0, από τη Λιντς ανήμερα την Πρωτοχρονιά, η διοίκηση της Μπέρμιγχαμ αποφάσισε να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του. O παλαίμαχος Άγγλος διεθνής μεσοεπιθετικός που συνέδεσε το όνομά του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως αθλητής «πλήρωσε» τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας του Championship.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αν και όταν ανέλαβε την Μπέρμιγχαμ, διαδεχόμενος τον Τζον Γιούστας, τον περασμένο Οκτώβριο, η ομάδα βρισκόταν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, βρίσκεται στην 20ή θέση, με 28 βαθμούς.

Στην προπονητική καριέρα του, ο 38χρονος σήμερα Γουέιν Ρούνεϊ έχει εργαστεί έως σήμερα στις Ντέρμπι Κάουντι, Ντι Σι Ουνάιτεντ και Μπέρμιγχαμ Σίτι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!