Τραυματίστηκε ο Ντομαγκόι Βίντα κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ΑΕΚ και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Βόλο κρίνεται αμφίβολη.

Τραυματίστηκε ο Ντομαγκόι Βίντα κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ΑΕΚ και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Βόλο, στις 3 Ιανουαρίου, για την 16η αγωνιστική της Super League κρίνεται αμφίβολη.

Ο Κροάτης υπέστη θλαστικό τραύμα στο δεξί γόνατο και του έγιναν ράμματα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με δεδομένη την απουσία του Μουκουντί λόγω της κλήσης του στην εθνική Καμερούν για το Κύπελλο Εθνών της Αφρικής, ο τεχνικός της Ένωσης Ματίας Αλμέιδα αγωνιά όσον αφορά στη συμμετοχή ή μη του Κροάτη στόπερ.

Ο «πονοκέφαλος» είναι δεδομένος για τον προπονητή της ΑΕΚ αφού αν λείψει και ο Βίντα, τότε θα υπάρξει άμεσο πρόβλημα στα μετόπισθεν της ομάδας για τα επόμενα παιχνίδια της «Ένωσης».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!