Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Ολυμπιακός καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν τον Ζέλσον Μαρτίνς της Μονακό.

Τον 28χρονο εξτρέμ της Μονακό, Ζέλσον Μαρτίνς φέρνει στην Ελλάδα σήμερα (1/1) ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία με την γαλλική ομάδα και να ολοκληρώσουν μία σπουδαία προσθήκη.

Ο 28χρονος Πορτογάλος εξτρέμ πήγε στην Μονακό το καλοκαίρι του 2019 από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι του ποσού των 30 εκατ. ευρώ. Έτσι, αποτέλεσε την τέταρτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου μαζί με τους Μπαλογκάν, Γκολόβιν και Κεϊτά Μπαλντέ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με την απόκτηση του Ζέλσον Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός ισχυροποιείται στα άκρα της επίθεσης και δυναμώνει σε έναν τομέα όπου έχριζε ενίσχυσης.

Να σημειώσουμε πως είναι και διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας έχοντας φορέσει το εθνόσημο 21 φορές. Ο παίκτης αναμένεται στην Αθήνα το απόγευμα προκειμένου να ολοκληρώσει και το τυπικό μέρος της μεταγραφής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!