Ο Τομ Λόκιερ συγκίνησε με τα λόγια του και τις ευχές του για το 2024.

Ο Τομ Λόκιερ συγκίνησε με τα λόγια του και για την κατάσταση της υγείας του και με ένα γραπτό του μήνυμα ευχαριστεί όσους στάθηκαν δίπλα του για να μπορεί αυτός σήμερα να πηγαίνει καλά στην υγεία του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μία από τις στιγμές που συγκλόνισαν το αγγλικό ποδόσφαιρο μέσα στο 2023 ήταν εκείνη της κατάρρευσης του Τομ Λόκιερ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπόρνμουθ με την Λούτον για την Premier League.

Ο 29χρονος Ουαλός κεντρικός αμυντικός έχει επιστρέψει τώρα σπίτι του μετά από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που βίωσε. Αποφάσισε λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, να στείλει ένα ευχαριστήριο μήνυμα μέσα από γραπτή δήλωσή του.

Το μήνυμα του Λόκιερ

«Θα ήθελα να πω ότι τα πηγαίνω πολύ καλά και αισθάνομαι πολύ καλά μετά από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στο Μπόρνμουθ.

Ο λόγος που τα πηγαίνω καλά έχει να κάνει με τις ηρωικές πράξεις των παικτών, του επιτελείου, των γιατρών και των διασωστών.

Αισθάνομαι ευγνώμων που την ώρα που έγινε αυτό, ήμουν περιστοιχισμένος από ήρωες. Μου έσωσαν τη ζωή. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά που κάνατε για μένα. Την ώρα που είμαι στενοχωρημένος που δεν αγωνίζομαι, είμαι γεμάτος υπερηφάνεια για τα παιδιά που συνεχίζουν να δίνουν μάχες και χωρίς εμένα.

Το μαχητικό πνεύμα που έχω δει στα τρία τελευταία παιχνίδια, μου έχουν δώσει τρομερή ώθηση. Θα κάνω ό,τι μπορώ με κάθε δυνατό τρόπο για να βοηθήσω τον προπονητή και τον σύλλογο.

Σε τι βαθμό θα μπορέσω να βοηθήσω θα αποφασιστεί στο άμεσο μέλλον αφού τη νέα χρονιά θα μιλήσω με τους ειδικούς. Είμαι πολύ συγκινημένος από τη στήριξη που έχω λάβει. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα, για τα γράμματα, για τα δώρα και τις ευχές.

Το να βλέπω τα πανό στο γήπεδο και να ακούω να φωνάζουν το όνομά μου, σήμαινε πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την Μπόρνμουθ. Τον εκτελεστικό διευθυντή της Λούτον, Γκάρι Σουίτ, τον Ρομπ Έντουαρντ και την Λούτον για την υποστήριξη που έχουν δώσουν στην οικογένειά μου όλη αυτή την περίοδο.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και τις καλύτερες ευχές για το 2024».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!