Πλέον, απομένει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε να διαπραγματευτεί το μέλλον του ο Γκάι με τον σύλλογο της αρεσκείας του.

Ελεύθερο αφήνει τον Κάιλ Γκάι ο Παναθηναϊκός. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ, μετά την απόκτηση του Κέντρικ Ναν, δεν υπολογίζεται από τον Εργκίν Αταμάν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γκάι είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «πράσινους» το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει αυτά που προσδοκούσαν οι «πράσινοι».

Σε 8 αναμετρήσεις στη Euroleague είχε 4 πόντους σε 10:38 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο ανά αγώνα.

Μετά και την απόκτηση του Κέντρικ Ναν, ο Κάιλ Γκάι βγήκε εντελώς εκτός rotation, έχασε τον ρόλο του στην ομάδα ενώ η επιστροφή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ τον έβγαλε και εκτός επτάδας ξένων για τα ματς της Basket League. Οπότε ήταν ζήτημα χρόνου να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Πλέον, απομένει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε να διαπραγματευτεί το μέλλον του ο Γκάι με τον σύλλογο της αρεσκείας του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!