Το μήνυμα που έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα social media μετά από ένα ακόμη γκολ για την Αλ Νασρ, το 54ο του έτους.

«54, εγώ θα σου πω εγώ πότε θα τελειώσει. Ευχαριστώ ομάδα». Αυτό ήταν το μήνυμα που έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα social media μετά από ένα ακόμη γκολ για την Αλ Νασρ, το 54ο του έτους.

Ευχαριστώντας τους συμπαίκτες του, αλλά και σημειώνοντας ότι μόνο εκείνος θα πει πότε θα τελειώσει η παραμυθένια διαδρομή του στο ποδόσφαιρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θέλω και το 2024 να είμαι πρώτος σκόρερ»

Τα 54 γκολ το 2023 έφτασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος σκόραρε και κόντρα στην Αλ Τααβόν, στη νίκη της Αλ Νασρ με 4-1. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δηλώνει ευτυχισμένος για το επίτευγμά του με τη σαουδαραβική ομάδα. Και μάλιστα, νιώθει έτοιμος για τη νέα χρονιά κατά την οποία θέλει να επαναλάβει τα φετινά του πεπραγμένα.

«Είμαι πολύ περήφανος για όσα πέτυχα το 2023 με την Αλ Νασρ και την εθνική ομάδα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ελπίζω να επαναλάβω το επίτευγμα και του χρόνου. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόφασή μου και τον ερχομό μου σε αυτόν τον σύλλογο. Οι στόχοι δεν έχουν σημασία για μένα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς που μας ακολουθούν παντού. Το μήνυμά μου προς τους μεγάλους παίκτες εκτός Αραβίας: Ελάτε και μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά αυτού του πρωταθλήματος. Όλος ο κόσμος παρακολουθεί πλέον τη Saudi Pro League. Θέλω να είμαι ο πρώτος σκόρερ του κόσμου το 2024», δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!