Ο Κάρλο Αντσελότι έριξε «άγκυρα» στη Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε τις δικές του ευχές για το 2024 αλλά και την συνέχεια της θητείας του.

Το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης…ξεκαθάρισε πριν λίγες μέρες, με με τον Ιταλό να ανανεώνει το συμβόλαιο του με τους “μερένχες¨! Αν και βρέθηκε κοντά στην έξοδο, πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει για τα καλά…

Μάλιστα, ο ίδιος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θέλει να είναι ο προπονητής της Ρεάλ, όταν θα είναι έτοιμοι για εγκαινίαση το.. νέο Μπερναμπέου, ενώ έδωσε μια ευχή στους φίλους της ομάδας του, τονίζοντας πως το μέλλον έχει… θωρακιστεί με παίκτες τεράστιας αξίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Θα ήθελα να προπονήσω την ομάδα όταν εγκαινιάσει το νέο Bernabéu. Με αυτή την ανανέωση μπορώ να σκεφτώ ότι την ημέρα που θα παίξει αυτή η ομάδα είναι το πρώτο παιχνίδι στο νέο Bernabéu θα είμαι στον πάγκο. Αυτό είναι καλό για μένα. Η διαφορά μεταξύ του σημερινού Αντσελότι και αυτού του 2013; Δεν νομίζω ότι έχω αλλάξει τον εαυτό μου ή τον τρόπο που προπονούμαι. Μπορεί να έχω λίγο περισσότερες γνώσεις γιατί έχω περισσότερη εμπειρία», ανέφερε αρχικά ο Κάρλο Αντσελότι και πρόσθεσε:

«Μήνυμα στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης; Εύχομαι σε όλους τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης ένα ευτυχισμένο 2024. Θα το κάνουμε μαζί και μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα. Αυτός ο σύλλογος έχει μέλλον. Το παρελθόν είναι ήδη γραμμένο και γράφουμε το παρόν. Πάνω από όλα, έχει μέλλον με μια πολύ νέα ομάδα και πολύ ταλαντούχους παίκτες. Το μέλλον αυτού του συλλόγου θα είναι επιτυχημένο, όπως ήταν το παρελθόν και το παρόν. Με τη γενιά των νέων ποδοσφαιριστών που βγαίνουν, το μέλλον της Μαδρίτης θα είναι πολύ επιτυχημένο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!