Η Βιλερμπάν έγινε και επίσημα η ομάδα με το χειρότερο αρνητικό σερί αποτελεσμάτων εντός έδρας στην ιστορία της Ευρωλίγκα.

Η Βιλερμπάν λίγο έλειψε την Πέμπτη (28.12) να επικρατήσει της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης αλλά για ακόμη μια φορά γνώρισε την ήττα στην LDLC Arena με 76-77.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτή ήταν η 9η συνεχόμενη εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Τζανμάρκο Ποτσέκο που βρίσκεται στην κορυφή ενός ρεκόρ αλλά για τους λάθους λόγους.

Μέχρι να έρθει το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Βιλερμπάν συγκατοικούσε με τη Χίμκι του 2020/21. Τη χρονιά δηλαδή που η ρωσική ομάδα πέταξε λευκή πετσέτα στην EuroLeague (με 4 νίκες σε 34 αγώνες, πώς αλλιώς να το πει κάποιος), με αποτέλεσμα να γράψει οκτώ σερί εντός έδρας ήττες, από τις 19 Νοεμβρίου 2020 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2022.

Στη λίστα των πέντε χειρότερων βρίσκεται κι η ΑΕΚ του 2001/02, αγωνιστική περίοδο κατά την οποία η Ένωση μέτρησε επτά (7) σερί εντός έδρας ήττες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!