Ο Τιερί Ανρί «έκραξε» την Πρέμιερ Λιγκ και τις επενδύσεις που έπρεπε να έχουν γίνει για να υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα στο VAR.

Ο Τιερί Ανρί είναι ένας από τους καλύτερους τηλεσχολιαστές που υπάρχουν στον χώρο της τηλεόρασης. Ο παλαίμαχος φορ δεν έχει κρύψει ότι ακόμα και τώρα υποστηρίζει και παρακολουθεί από πολύ κοντά την Άρσεναλ. Μάλιστα, είναι από τους πρώτους όταν πρέπει να ασκήσει σκληρή κριτική στους παίκτες του Μίκελ Αρτέτα. Ή και στον ίδιο τον Ισπανό τεχνικό.

Ο Γάλλος δεν είχε να πει πολλά μετά την εντός έδρας ήττα από τη Γουέστ Χαμ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Premier League με σκορ 2-0.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τιερί Ανρί ήταν απλός και λιτός. Γι’ ακόμη μία φορά. Έτσι, κέρδισε τις καρδιές των φίλων της Άρσεναλ και πάλι μα και των περισσότερων «ουδέτερων». Αυτό συνέβη γιατί ο «Τιτί» θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει μία αναβάθμιση στον τρόπο που χρησιμοποιείται το VAR, μιας και μόνο έτσι τέτοιες φάσεις, όπως στο πρώτο γκολ της Γουέστ Χαμ, θα σταματήσουν να υπάρχουν:

«Αυτή είναι η δεύτερη φορά για την Άρσεναλ και όλους εμάς τους υποστηρικτές της που βλέπουμε ένα τέτοιο γκολ να μετράει. Κάτι ανάλογο συνέβη και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νιούκαστλ. Είναι ήδη πολλές οι φορές. Δεν γίνεται να μην υπάρχει ακόμη μία κάμερα πάνω από τις εστίες, ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα σε τέτοιες περιπτώσεις αν έχει περάσει η μπάλα την γραμμή του άουτ ή όχι. Αλλιώς δεν γίνεται να παρθεί μία σωστή απόφαση σε τέτοιες φάσεις. Είναι κρίμα για το μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου να μην μπορεί να επενδύσει μερικά χρήματα παραπάνω, ώστε να είναι ξεκάθαρες αυτές οι αποφάσεις», τα λόγια του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!