Η Σέλτικ ήταν η θριαμβεύτρια στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σκωτίας, καθώς επικράτησε 2-1 της Ρέιντζερς στο «Σέλτικ Παρκ»

Η Σέλτικ ήταν η θριαμβεύτρια στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σκωτίας, καθώς επικράτησε 2-1 της Ρέιντζερς στο «Σέλτικ Παρκ» και αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά στους οκτώ βαθμούς (με τους «καθολικούς» όμως να έχουν δύο ματς περισσότερα).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πάουλο Μπερνάρντο στο 25΄ και ο Κιόγκο Φουρουχάσι στο 47΄ πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ οι «Γκερς», που έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 71΄, λόγω αποβολής του Μπάλογκαν, μείωσαν στο 88΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταβερνιέρ.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής στην Premiership της Σκωτίας και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Σεντ Τζόνστον-Χιμπέρνιαν 1-0

Σέλτικ-Ρέινζτερς 2-1

Αμπερντίν-Σεντ Μίρεν 0-3

Χαρτς-Ροτς-Κάουντι 2-2

Κιλμάρνοκ-Νταντί 2-2

Μαδέργουελ-Λίβινγκτον 3-1

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!