Με τον Αντριάν Ραμπιό να πετυχαίνει στο 47΄ το μοναδικό γκολ του αγώνα, η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 της Ρόμα.

Με τον Αντριάν Ραμπιό να πετυχαίνει στο 47΄ το μοναδικό γκολ του αγώνα, με κοντινό πλασέ στην κλειστή γωνία του Πατρίτσιο από ασίστ του Βλάχοβιτς, η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 της Ρόμα στο “Allianz Stadium” στο Τορίνο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Serie A.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η “Vecchia Signora” μείωσε έτσι στους δύο βαθμούς την απόσταση που τη χωρίζει από την κορυφή και την Ίντερ, αξιοποιώντας το «στραβοπάτημα» της ομάδας του Μιλάνου (1-1) στην έξοδό της στη Γένοβα.

Aυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη και τέταρτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 18ης αγωνιστικής στη Serie A και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Φιορεντίνα-Τορίνο 1-0 (83΄ Ρανιέρι)
Νάπολι-Μόντσα 0-0
Τζένοα-Ίντερ 1-1 (45΄+7΄ Ντράγκουσιν – 42΄ Αρναούτοβιτς)
Λάτσιο-Φροζινόνε 3-1 (70΄ Καστελάνος, 72΄ Ίσακσεν, 84΄ Πάτρικ – 57΄ Σούλε)
Αταλάντα-Λέτσε 1-0 (58΄ Λούκμαν)
Κάλιαρι-Έμπολι 0-0
Ουντινέζε-Μπολόνια 3-0 (23΄ Περέιρα, 48΄ Λούκα, 52΄ Παγέρο)
Μίλαν-Σασουόλο 1-0 (59΄ Πούλισικ)
Βερόνα-Σαλερνιτάνα 0-1 (48΄ Τσάουνα)
Γιουβέντους-Ρόμα 1-0 (47΄ Ραμπιό)

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!