Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Φραν Ναβάρο «πάτησε» Ελλάδα για να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους» και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Φραν Ναβάρο έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου (30/12) στην Ελλάδα για να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους» και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ισπανός επιθετικός έρχεται με ως δανεικός από την Πόρτο μέχρι το καλοκαίρι και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του Καρβαλιάλ, ειδικά με την απουσία του Ελ Κααμπί στο επερχόμενο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Ισπανός κεντρικός επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη μεταγραφή του. Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δεν είχε κανέναν δισταγμό για να έρθει στον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε ότι στην ολοκλήρωση του δανεισμού του συνέβαλε το γεγονός ότι ξέρει τον Κάρλος Καρβαλιάλ και τον Πέδρο Άλβες. Φραν Ναβάρο

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έρχομαι σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο, δεν είχα κανένα δισταγμό. Σε αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι γνωρίζω τον προπονητή αλλά και τον Πέδρο Άλβες, είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη. 

Είμαι εντυπωσιασμένος με το πόσο βοηθούν την ομάδα και πόσο την εμψυχώνουν οι οπαδοί, να συνεχίσουν να το κάνουν. Ήρθα για να βοηθήσω, να προσφέρω τα μέγιστα και να βάλω γκολ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!