Ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, μίλησε για την εικόνα της ομάδας του μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, μίλησε για την εικόνα της ομάδας του μετά τη νίκη που πέτυχε το «τριφύλλι» επί του Ερυθρού Αστέρα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Το να είσαι τέταρτος σε αυτή την EuroLeague είναι πολύ δύσκολο. Εμείς δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά όμως τελειώσαμε καλά τον πρώτο γύρο. Το σπουδαίο είναι ότι δεν παίζουμε ακόμα καλό μπάσκετ. Κερδίζουμε παιχνίδια όμως. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να γνωριστούμε καλύτερα», δήλωσε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

«Νομίζω πως όλοι έχουν ρόλο τώρα και πλέον παίζουμε λίγο καλύτερα. Είμαι χαρούμενος για τις νίκες. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί η ομάδα μου για να κερδίσουμε. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσω τα ποσοστά μου και θα το κάνω», συμπλήρωσε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!