Ο Έρικ Τεν Χαγκ προχώρησε σε δηλώσεις και μίλησε για τους τραυματισμούς και για την πορεία της ομάδας του μέχρι τώρα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει μία κακή πορεία μέχρι τώρα, καθώς έχει αποκλειστεί από το Champions League και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις γενικότερα ενώ βρίσκεται στην έβδομη θέση της Premier League. Σύμφωνα με τον Έρικ Τεν Χαγκ αυτό οφείλεται στους πολλούς τραυματισμούς που είχε η ομάδα του, ενώ θεωρεί πως οι επιστροφές που θα γίνουν το 2024 θα είναι σαν μεταγραφές.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τεν Χαγκ προχώρησε σε δηλώσεις και μίλησε για τους τραυματισμούς και για την πορεία της ομάδας του μέχρι τώρα.

«Αναμένουμε πολλούς παίκτες να επιστρέψουν στα μέσα του Ιανουαρίου: ο Μέισον Μάουντ, ο Κασεμίρο, ο Λισάντρο Μαρτίνες, ο Τάιρελ Μαλασία, οπότε αναμένουμε και τον Χάρι Μαγκουάιρ, φυσικά. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Όταν οι παίκτες επιστρέψουν και τώρα η τύχη είναι λίγο με το μέρος μας όσον αφορά τους τραυματισμούς, τότε θα έχουμε πέντε ή έξι νέες μεταγραφές τον Ιανουάριο. Νομίζω ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τόσα πολλά προβλήματα που είχαμε. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά πρέπει να είσαι ικανοποιημένος με τον αριθμό των πόντων» και πρόσθεσε:

«Όταν έχουμε όλους τους παίκτες πίσω, το αποδείξαμε αντιμετωπίζοντας τη Λίβερπουλ, την Άρσεναλ και την Άστον Βίλα, πρώτο, δεύτερο και τρίτο στην κατάταξη, παίξαμε καλά. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Επιδείξαμε πόσο πεινασμένοι είμαστε, η αποφασιστικότητα και η σωστή νοοτροπία. Αυτό έδειξε για μια ακόμη φορά ότι αυτή η ομάδα είναι δυνατή ακόμη και όταν πολλοί παίκτες δεν είναι διαθέσιμοι. Ακόμη και τότε, μπορούμε να ανταγωνιστούμε και να παίξουμε καλά με τις ισχυρότερες ομάδες σε αυτήν τη Λίγκα. Όταν οι παίκτες επιστρέψουν, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε, αν η νοοτροπία είναι σωστή. Είναι δική μας υπόθεση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!