Ληστές μπήκαν την Τετάρτη (27/12) στο σπίτι του Τζακ Γκρίλις την ώρα που η ομάδα του αντιμετώπιζε την Έβερτον στην Premier League.

Ληστές μπήκαν την Τετάρτη (27/12) στο σπίτι του επιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, την ώρα που η ομάδα του αντιμετώπιζε την Έβερτον στην Premier League, ανέφερε σήμερα (29/12) η εφημερίδα «The Sun».

Οι ληστές μπήκαν στο ακίνητο, αν και ήταν άκρως ασφαλές, ενώ περίπου δέκα μέλη της οικογένειας του παίκτη, συμπεριλαμβανομένων των γονιών του και της αρραβωνιαστικιάς του, παρακολουθούσαν τον αγώνα μεταξύ Σίτι και Έβερτον στην τηλεόραση, περιγράφει η εφημερίδα.

Έφυγαν με λάφυρα που αποτελούνταν από κοσμήματα και ρολόγια αξίας 1 εκατομμυρίου λιρών (1,15 εκατ. ευρώ), προσθέτει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έχοντας ακούσει θορύβους ενεργοποίησαν συναγερμό ασφαλείας.

Η αστυνομία ανέφερε ότι κλήθηκε σε μια διάρρηξη «περίπου στις 9:50 μ.μ. (GMT/ 11:50 μμ ώρα Ελλάδας) την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου».

Η αστυνομία, με τη βοήθεια σκύλων και ελικοπτέρου, «αναπτύχθηκε και διενήργησε έρευνες στην περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να βρει κανένα ίχνος των υπόπτων», πρόσθεσε.

Ο Τζακ Γκρίλις, 28 ετών, ενημερώθηκε για την κατάσταση μετά τον αγώνα που κέρδισε με 3-1 η Μάντσεστερ Σίτι, διευκρινίζει η «Sun».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!