Για το φημολογούμενο “φλερτ” μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Τάιλερ Ντόρσεϊ, μίλησε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου.

Για το φημολογούμενο “φλερτ” μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Τάιλερ Ντόρσεϊ, μίλησε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή του SDNA, “Magic EuroLeague”.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Ντόρσεϊ έχω ξαναπεί από το καλοκαίρι ότι θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό. Παρ’ όλα αυτά δεν ξέρω τώρα πλέον τα δεδομένα ποια είναι. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να απορροφήσει τα λεπτά του Ντόρσεϊ; Αν θέλει να παίζει 11 λεπτά μπορεί να μείνει και στην Φενέρμπαχτσε. Ποιος θα είναι ο ρόλος του; Θα κάθεται να κοιτάει τους υπόλοιπους; Γιατί με τον Ναν, τον Σλούκα, τον Γκραντ, τον Γκριγκόνις που έχει αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός, πόσες μπάλες να φτάσουν στα χέρια του Ντόρσεϊ τελικά;», είπε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου και συμπλήρωσε:

«Απαντάω στο ερώτημα που σίγουρα θα έχουν όλοι: Ήταν τυχαίο το follow του Ντόρσεϊ στο account του Παναθηναϊκού; Φυσικά και όχι. Φυσικά και δεν ήταν. Έχουμε ξαναπεί ότι η συμφωνία Ντόρσεϊ-Παναθηναϊκού το καλοκαίρι, ήταν παραπάνω από ολοκληρωμένη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!