Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2027, ο Δημήτρης Λημνιός αποχαιρέτισε την Κολωνία σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2027, ο Δημήτρης Λημνιός αποχαιρέτισε την Κολωνία σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας, εξηγώντας του σκεπτικό της μετακίνησής του στην Ελλάδα κι εκφράζοντας την ανυπομονησία του για να διεκδικήσει ξανά τη θέση του στην Εθνική Ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι σημαντικό για μένα, να μπορώ να παίξω ώστε διεκδικήσω μία θέση στην Εθνική Ομάδα. Η Ελλάδα έχει ακόμα ευκαιρία να παίξει στο EURO. Θέλω να βοηθήσω να γίνει αυτό. Ανυπομονώ επίσης να παίξω ξανά στην πατρίδα μου.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, όλους τους εμπλεκόμενους και τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. “Σταυρώνω” τα δάχτυλά μου για την Κολωνία για το δεύτερο μισό της σεζόν, ώστε να παραμείνουν στην Bundesliga».

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Λημνιό με ελεύθερη μεταγραφή απ’ την Κολωνία, έξι μήνες πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τους «τράγους», ενώ η γερμανική ομάδα θα κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 10%.
Οι συνολικές απολαβές του στα 3,5 χρόνια της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό θα φτάσουν τα 2,2 εκατ. ευρώ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!