Ο Γκουστάβο Σκάρπα ευχαρίστησε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ που του έδωσαν την ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρό του στην Ευρώπη.

Δεν άντεξε και μεγάλο διάστημα εκτός Βραζιλίας ο Γκουστάβο Σκάρπα, καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός επιστρέφει στην αγαπημένη του Ατλέτικο Μινέιρο. Με μια ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ που του έδωσαν την ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρό του στην Ευρώπη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ανάρτηση του Γκουστάβο Σκάρπα:

«Σε όλους τους φιλάθλους της Νότιγχαμ και του Ολυμπιακού, σας ευχαριστώ για την στήριξη, την αγάπη και κυρίως τον σεβασμό.

Ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε να παίξω στην Ευρώπη και είμαι ευγνώμων στον Θεό, γιατί ξέρω από πού έρχομαι και πόσο δύσκολο ήταν για να το πετύχω. Τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψω στη χώρα μας. Τα λέμε παιδιά», ανέφερε ο Βραζιλιάνος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!