Ο Ολυμπιακός δε θα έχει στη διάθεσή του τον Γιούσεφ Ελ Κααμπί καθώς κλήθηκε στην εθνική του Μαρόκου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Βαλίντ Ρεγκραγκί έκανε γνωστή την αποστολή της Εθνικής του Μαρόκου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2023 που θα γίνει στην Ακτή Ελεφαντοστού. Ανάμεσα στα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι και αυτό του επιθετικού του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Κααμπί. ολυμπιακός 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού επιβραβεύεται για την καλή του παρουσία με τους «ερυθρόλευκους», μπαίνοντας στην αποστολή για το Κόπα Άφρικα. Εν αντιθέσει, ο μέσος της ΑΕΚ Νορντίν Άμραμπατ μπορεί να βρέθηκε στην προεπιλογή, αλλά τελικά δε θα βρίσκεται στην τελική αποστολή της εθνικής του ομάδας. ολυμπιακός 

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής ξεκινάει στις 13 Ιανουαρίου και το Μαρόκο είναι σε όμιλο με Κονγκό, Ζάμπια και Τανζανία, όπου ενδέχεται να παίξει αντίπαλος με τον Σαμάτα του ΠΑΟΚ. Επομένως, ο επιθετικός του Ολυμπιακού θα απουσιάζει στα ντέρμπι του κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 10 και 17 Ιανουαρίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!