Ο Ολυμπιακός έχει μπει ήδη σε μια διαδικασία ανανέωσης συμβολαίων και ο πρώτος που θέλει να «δέσει» στο λιμάνι είναι ο Άλεκ Πίτερς.

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει τη μεθοδολογία του όσον αφορά την ανανέωση των συμβολαίων. Τους παίκτες που είναι απαραίτητοι, οι «ερυθρόλευκοι»… τρέχουν να τους δεσμεύσουν το συντομότερο δυνατό και δεν ρισκάρουν να τους χάσουν στο τέλος της σεζόν. Κι αυτό σκοπεύουν να κάνουν και με τον Άλεκ Πίτερς, με τον οποίο έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος διανύει εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό και δείχνει να το απολαμβάνει, με τα νούμερά του να κάνουν την διαφορά. 15 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο στην φετινή Euroleague, με το PIR του να φτάνει στα 17.3.

Οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν κάνει τις πρώτες επαφές προκειμένου να ανανεώσουν πρόωρα το συμβόλαιο, το οποίο ο Αμερικανός υπέγραψε το 2022 και έχει διάρκεια μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο και είναι θέμα χρόνου να έχει θετική κατάληξη.

Σίγουρα θα έχει αυξημένες απολαβές στη νέα συμφωνία, ενώ είναι δεδομένο ότι το νέο συμβόλαιο του Άλεκ Πίτερς θα έχει ισχύ, εφόσον επισημοποιηθεί η συμφωνία, μέχρι και το 2026. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες και η λογική λέει ότι θα έχουν θετική κατάληξη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!