Ο Αϊζάια Κάνααν είναι «καυτός» έξω από τα 6.75 και το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα τον χρειαστεί αύριο κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου.

Ο Αϊζάια Κάνααν είναι «καυτός» έξω από τα 6.75 και το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί την ευστοχία του στα τρίποντα, όταν αύριο, Παρασκευή (29/12, 21:00), αντιμετωπίζει την Άλμπα, στο Βερολίνο, για την 19η αγωνιστική της Euroleague. Το γεγονός πως η αντίπαλος του Ολυμπιακού βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα είναι κάτι που οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» δεν θα πρέπει να λάβουν υπ’ όψη, όπως τόνισε ο Αμερικανός σουτέρ, κατά την αναχώρηση της αποστολής, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Αναλυτικά, ο Αϊζάια Κάνααν δήλωσε ενόψει του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου στη Γερμανία:

«Κάποιες φορές παιχνίδια σαν και αυτά είναι παγίδες. Εμείς δε θέλουμε να πέσουμε στην παγίδα. Καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και πρέπει απλώς να πάμε εκεί και να κάνουμε αυτά που χρειάζεται για τη νίκη», εξήγησε αρχικά ο Κάνααν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Κάνοντας μία αποτίμηση του πρώτου γύρου ο Αμερικανός γκαρντ είπε:

«Ξέραμε πως η χρονιά θα είναι δύσκολη. Η Euroleague είναι δύσκολη, υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες και κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Θα υπάρξουν πάνω και κάτω και προφανώς υπάρχουν παιχνίδια στα οποία, θα θέλαμε να είχαμε πάρει τη νίκη, αλλά είναι μέρος του μπάσκετ. Εμείς απλώς πρέπει να μάθουμε αυτά και να προχωράμε χωρίς να επιτρέψουμε αυτά που έγιναν να ξανασυμβούν».

Στο τέλος, όταν ρωτήθηκε για τις προσθήκες (σ.σ. Πετρούσεφ και Μήτρου-Λονγκ) και την πληρότητα του Ολυμπιακού, κατέθεσε:

«Εμείς προσπαθούμε να τους εντάξουμε σε αυτά που ήδη κάνουμε. Είναι μεγάλη σεζόν και χρειαζόμαστε κορμιά, να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και στην ίδια… σελίδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!