Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «αποχαιρέτησε» τον αστυνομικό που έχασε τη ζωή του έπειτα από τα επεισόδια στου Ρέντη.

Ο αστυνομικός, Γιώργος Λυγγερίδης, που είχε χτυπηθεί από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στον Ρέντη έχασε τη ζωή του το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή της στα social media εξέφρασε την οδύνη της για τον χαμό του 31χρονου αστυνομικού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την οδύνη της για τον άδικο χαμό του Γιώργου Λυγγερίδη, του αστυνομικού που έχασε τη δύσκολη μάχη που έδινε, μετά τον τραυματισμό του εν ώρα καθήκοντος. ΝΑΙ

Κάθε απώλεια με πρόσχημα τον αθλητισμό είναι αβάσταχτη και τα λόγια φτωχά να εκφράσουν την θλίψη.

Δύναμη στην οικογένειά του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!