Ο Γκάρι Νέβιλ… παρακολουθεί στενά την προσπάθεια της Άρσεναλ την φετινή σεζόν και έπλεξε το εγκώμιο του Ζεσούς.

Ο Γκάρι Νέβιλ παρακολουθεί στενά την προσπάθεια της Άρσεναλ την φετινή σεζόν και αρκετές είναι οι φορές που “κράζει” την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, καθώς έχει πολλές απαιτήσεις από τους Λονδρέζους.

Ο Άγγλος σχολιαστής (πλέον) αναφέρθηκε στον Γκάμπριελ Ζεσούς και στους υπόλοιπους επιθετικούς της Άρσεναλ, ενώ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Γκάμπριλ Ζεσούς, τονίζοντας πως έχει πολλά κοινά στοιχεία με τους Τέβεζ και Ρούνεϊ!

«Δεν βλέπω τον Γκάμπριελ Ζεσούς, τον Μαρτινέλι και τον Σάκα να συνδέονται, να μπαίνουν στο πίσω μέρος. Υπάρχουν πολλά να δουλέψουνε εκεί στην Άρσεναλ, θέλουν βελτίωση».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Βρέθηκα να μιλάω στο τέλος πολλών αγώνων της Άρσεναλ αυτή τη σεζόν για το αν ο Jesus και ο [Eddie] Nketiah μπορούν να είναι βασικοί σε μια ομάδα που πάει για να κερδίσει τον τίτλο της Premier League ή αν είναι στην πραγματικότητα πρέπει να είναι αλλαγές…», είπε ο Άγγλος.

«Λατρεύω τον Ζεσούς. Τον αγαπώ πραγματικά, ειλικρινά. Νομίζω ότι είναι ένας λαμπρός παίκτης και θα μου άρεσε να παίξω μαζί του. Έχει λίγο τον Γουέιν Ρούνεϊ μέσα του, λίγο τον Κάρλος Τέβες μέσα του. Δεν έχει αυτό το ένστικτο μπροστά στο γκολ. Μερικές φορές, είναι παντού…», ανέφερε ο Νέβιλ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!